transforming tomorrow

Distribution Solutions

Construction

ArcelorMittal - verdsaktør inom stål

I 2007 ble ArcelorMittal Construction Norge AS et heleid datterselskap av verdenskonsernet ArcelorMittal.

Med en årlig produksjonskapasitet på cirka 114 milioner ton råstål och mer en 210.000 ansatte i 60 land gjør ArcelorMittal till verdens ledende stål og gruve konsern. Industriell nervære i 19 land gjør oss til markeddsledende innen områder som bilindustri, bygg, hvitevarer/husholdningsapparater og emballasjeindustri. Vi går i spissen for forskning og utvikling innen produksjonsteknikk, råvareutvinning og logistik.

 

Grunnverdier

Vår grunnleggende filosofi er å produsere trygt og bærekraftig stål. Og vi jobber hardt og fast bestemt på å bli det sikreste stål og gruveselskapet.

Dypt engasjement for vår visjon og ledestjerne " Transforming tomorrow" , gir oss veiledning i våre daglige beslutninger om økologisk bærekraft , kvalitet og lederskap

 

 

 

 

Stål

Vi er nå den desidert største produsent av stål i Nord- og Sør- Amerika markedet , samt i Afrika. Vi har sterke posisjoner i CIS -regionen , og en økende tilstedeværelse i Asia , inkludert Kina og India . Vi er også den største stålprodusent i Europa, med ledende posisjoner i Frankrike, Tyskland, Belgia, Spania, Luxembourg, Polen, Tsjekkia og Romania .

 

Gruver

ArcelorMittal har en global gruvedrift portefølje med 14 driftsenheter i Algerie, Brasil, Bosnia, Canada, Kasakhstan, Liberia, Mexico, Ukraina og USA .

Våre gruver produsert i 2015 nær 74 millioner tonn jernmalm, som tillsvarer ca 62 % av vårt jernmalm behov og gjør oss til en av de største jernmalmprodusentene i verden. I egne gruver også hentet vi også 6,3 millioner tonn coking kull / PCI , som representerer ca 15% av eget forbruk .

 

Forskning og utvikling

Når det gjelder forskning og utvikling, er ArcelorMittal plassert i stålprodusentenes fremre rekker . Vi har 12 store forskningssentre over hele verden, og våre FoU- utgifter overskredet i 2015 på $ 227 millioner .

Investeringer i fremtiden gir oss den plattformen vi trenger for bærekraftig og kommersiell suksess for selskapet.

Våre forskeres kompetansen brukes til å utvikle miljøvennlige produkter som ultra høyfast stål ( UHSS ) og Ultra -Low CO2 stålverk ( ULCOS ) . Ny teknologi gir oss renere prosesser og bærekraftig produksjon som minimerer miljøpåvirkningen fra både oss og våre kunder.

 

Eiere

ArcelorMittal er notert på børserne i New York, Amsterdam, Paris, Luxemburg, Barcelona, Bilbao, Madrid och Valencia.

ArcelorMittal forskning

ArcelorMittal gruvor

ArcelorMittal Ukraine